Happy Zeeuwish Valentine’s Day! ❤️

Het is weer zover: Valentijnsdag is aangebroken! Dé dag om je ‘significant other’ en je relatie eens extra in de spotlight te zetten. Ja, ook voor ons als ‘doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg’ Zeeuwen ?. Lekker meedoen met die commercie! Ga eens lekker uit eten samen, naar een spa of de bios. Wat dan ook, maar dóe iets!

Maar wat nou als de ene helft van je gezin door de (mannen? ?)griep is gevloerd en de andere helft door een zware zwangerschap ook niet ver van huis komt? Voor die ‘uitdaging’ stonden wij hier vandaag… Valentijnsontbijt En ook daarvoor hebben we een oplossing gevonden en wel in ons eigen Goes! We hebben een heerlijk luxe  Valentijnsontbijt besteld bij “In de Bakkerij”, en het werd nog thuisbezorgd ook!

Wij hebben het ontbijt wat uitgebreid met extra broodjes en lekkernijen dus we kunnen er nog de hele dag mee vooruit (tsja, griep en zwangerschapsmisselijkheid…)!

Weer een ‘pearl’ erbij! Je vindt “In de Bakkerij” aan de Wijngaardstraat 50, Goes. En ze zijn niet alleen op deze Valentijnszondag, maar iedere zondag, geopend. Wat een weekendgevoel! Zie ook www.in-de-bakkerij.nl.

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

 

Geef een reactie