Project babykamer 3.0

Tijd voor een ‘momorietje’. Met ruim 36 weken gevorderd, komt het einde van m’n zwangerschap – gelukkig ? – in zicht. Op de spaarzame momenten dat ik m’n handen vrij én de energie ervoor heb, crea-bea ik er op kleine schaal wat op los voor de nieuwe babykamer. Het zwaardere kluswerk moet ik helaas volledig aan anderen overlaten. En dan bedoel ik met ‘helaas’ alleen maar dat ik graag een handje zou helpen en doel ik niet (alleen) op de controlfreak in mij! Want ja, die huist er, absoluut!

Buiten is het maar een droevige bedoening vandaag; regen, regen en nog meer regen. Een perfecte dag voor wat vrolijkers binnen! Zie hier:

 Ik ben een groot fan van glitter, zoals je kunt zien. Het maakt alles net even leuker (en vandaag: zonniger) ?!

Ons hele huis ziet er gelijk een stuk feestelijker uit aangezien Liam, Gwen en ik ‘sprinkle the stuff everywhere’ ?

Word ik ook weer vrolijk van! Oftewel een #geluksmomentje #liefdezithemindedetails

Als het kamertje klaar is, zal ik wat meer foto’s posten en vertellen wat ik heb gedaan. This is it for now! Ik houd het nog even spannend…

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54
 

Geef een reactie