Modelbouwshow 2016

Oké, dit is misschien niet direct helemaal mijn ding, maar ons huis staat er wel jaarlijks in februari helemaal van in het teken: de Modelbouwshow in de Zeelandhallen. En aangezien het toch een mooie, Zeeuwse happening (‘pearl’ dus!) is die dit jaar alweer voor de 24e keer werd georganiseerd, wil ik er ook graag hier een klein stukje aan wijden ?. 

Mijn man is fanatiek lid van de Zeeuwse RC modelracing club, gevestigd in Goes. Ieder jaar hebben ook zij op de Modelbouwshow de kans om aan het publiek te laten zien wat ze in huis hebben en de interesse is altijd groot. Maar wat wil je ook, met zo’n uitgebreide baan (circuit)?   

 Foto’s: Peter Gabriëls

 Boys and their toys, zullen we maar zeggen ? Onze Liam zal straks, als ‘ie wat groter is, ook wel mee gaan doen; ook al was hij niet fit dit weekend, hij genoot met volle teugen tussen de grote jongens:   

Er is in ieder geval ruimte genoeg voor nieuwe leden dus ken je iemand die zich graag met radiografische on-road auto’s bezig houdt, tip hem/haar dan eens (zie ook http://www.modelracinggoes.nl)!Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie