Hoera! Lynn is er! ?

 Tijd voor een nieuwe ‘pearl’ en beschuit en/of brownie met muisjes, oftewel “koek met pink and white” zoals Liam het noemt ?

Vanaf m’n roze wolk klim ik graag weer in de pen! Iets meer dan een week geleden, op 4 maart 2016, is namelijk onze Lynn geboren!

Don’t worry… Ik ga hier geen verslag doen van de bevalling ? maar me in dit blogje richten op de kraamweek. Die is omgevlogen, ook al kan ik helaas nog niet zoveel. Er is dan ook een hoop bedrijvigheid geweest hier in huis.

Zo hebben we een newbornshoot gehad in onze eigen vertrouwde woonkamer, zodat nieuwsgierige ik er ook zelf bij kon zijn en Lynn met twee dagen oud nog niet de kou in hoefde. Dat werd allemaal mogelijk gemaakt door ‘Zeeuwish pearl’ fotografe Marieke Mol.

Een week of vijf geleden kwam ze ook al bij ons thuis langs om Liam en Gwen met mijn babybump te vereeuwigen.

imageOp een fijne, ontspannen en    originele manier weet Marieke de mooie (geluks)momentjes te vangen. En dat vind ik best een uitdaging met twee van die onderzoekende, jonge kids ?

En… zie hier een impressie van het resultaat. Je snapt, dat wij hier héél erg blij mee zijn! Voor mij zijn het prachtige momories waar ik vaak en graag op terugkijk! Ik ben dan ook iemand die het liefste alles zou vastleggen. Gevalletje zwangerschapsdementie denk ik…

En ondertussen naderde maart en wilde ik onder invloed van de nodige nesteldrang ? toch echt de geboortekaartjes eens gaan bestellen. We wisten al wat het moest worden en waar we het kaartje zouden bestellen (de andere twee komen van hetzelfde gave bedrijf ‘Bavet’ uit België, een aanrader!). Het soort kaartje dat niet compleet zou zijn zonder foto. Dus ook de afspraak voor een nieuwe fotoshoot werd snel met Marieke gemaakt.

Op zondag 6 maart was het dan zover! Ik heb me geïnstalleerd op de bank terwijl Marieke haar studio opbouwde en vervolgens Lynn van me overnam en haar volledig ontspannen op de gevoelige plaat vastlegde.

image

Het was nog moeilijk kiezen uit de gemaakte foto’s, maar dit is het uiteindelijk geworden:

image

Wil jij ook zulke mooie foto’s? Je vindt Marieke hier. En vind je het geboortekaartje net als ons te gek? Kijk dan hier!

Ik klim (met Lynn dicht tegen me aan ?) weer op mijn roze wolk, tot snel!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie