Good Zeeuwish news!

Hoewel het nieuws alweer een paar dagen oud is, wil ik het toch graag even met je delen. Het gaat om het volgende. Al scrollend door de digitale actualiteitenrubrieken stuitte ik op een bericht uit Weekblad De Bode, dat ging over de Statistische Atlas Zeeland/Databank ZB Planbureau, waarin door het ZB Planbureau dieper wordt ingezoomd op (Zeeuwse) cijfers van het landelijke CBS. Op basis hiervan kan vervolgens beleid worden vastgesteld.

Ik vond het leuk om te lezen dat het in Zeeland (blijkbaar) goed (of in ieder geval beter) gaat waar het de levensverwachting van Zeeuwen, de werkgelegenheid en de verkeersveiligheid betreft. Mooi! Laten we hopen dat op alle onderzochte vlakken snel een stijgende lijn te zien zal zijn!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie