1 april 2016: the end of an era. No kidding ?

  
Een raadplaatje ?

Dit beeld, op deze afdeling van het ziekenhuis, zal ik niet (vaak) meer zien. Misschien herken je het, misschien niet. Het is het lampje dat aangeeft dat de verloskundige of echoscopiste de spreekkamer bezet houdt.

Vandaag is Lynn vier weken oud (jawel, op foto vastgelegd met een ‘Milestone’ card! Maar deze vind ik ook erg gaaf! ) en mocht ik terug voor de afsluitende controle naar de VK in het ziekenhuis. Toch best een dingetje na ongeveer 2,5 jaar zwanger te zijn geweest en op bepaalde momenten wekelijks het ritje naar het ADRZ te maken. Daar komt nu allemaal een einde aan zoals dat ook geldt voor andere typische mommy-to-be-dingen; ons gezin is compleet.

Maar goed, terug naar de wachtkamer, waar ik toch weer even heb gezeten. Hoe leuk; ik trof uiteindelijk Susanne in de spreekkamer, de VK die Lynn ter wereld heeft gebracht! Na een goed gesprek, schudde ik haar voor de laatste keer de hand en ik besefte… dit was het dan. The end of an era for me!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie