Lente + feest! 

Hai hai!

Genieten jullie ook zo van het lenteweer? ? Wat hebben jullie zoal gedaan? Ik neem jullie graag even mee naar de twee afgelopen zondagen. Die stonden in het teken van feest! Babyfeest, welteverstaan. En daarom leuk om hier met jullie te delen, denk ik.

Babyshower   Eén van m’n beste vriendinnen is voor de eerste keer zwanger en we hebben haar verrast met een babyshower bij haar thuis. Uiteraard waren we gewapend met ballonnen en slingers, cadeaus, gezonde en minder gezonde drankjes en hapjes en niet al te suffe spelletjes ? Wat ben ik blij met Pinterest en Google, en het kunnen delen van originele ideeën, anders zouden mijn vriendinnen en ik op een gegeven moment steeds praktisch dezelfde babyhowers organiseren, ben ik bang haha. Niet zo leuk voor de moms-to-be en we hebben er vast nog wel een aantal in het verschiet…

Afijn, we hebben er een echte ladiesmiddag van gemaakt: lekker veel roze (want ja, it’s a girl!?), lekker veel kletsen over vrouwenzaken, lekker veel foto’s gemaakt en lekker veel in de zon gezeten. Want die was er gelukkig ook bij!

Om de mama-in-spé ook een aandenken te geven aan deze middag, hebben we niet alleen instagramwaardige kiekjes gemaakt, maar ook een gipsafsdruk van haar mooie buik gemaakt en leuke voorspellingen (geboortedatum, -gewicht enz.) ingevuld op super leuke kaarten en die gebundeld (zie foto >>).

 Nu afwachten wie er het dichtste bij de waarheid zit ?

Babyborrel

Je snapt, die middag vloog om! En dat geldt ook voor ‘mijn’ babyborrel, een week later. Ik ben namelijk niet het type dat tot de eerste verjaardag van m’n baby in de kraamvisite wil zitten (want: heel leuk en gezellig, maar ook best vermoeiend) en dus plan ik naast de  bezoekjes bij ons thuis ook een babyborrel buitenshuis. Dit keer bij de Stadsboerderij in Goes. Een kleine, gezellige locatie die je zelf kunt versieren, waar je zelf de hapjes en drankjes kunt verzorgen (budgetproof dus!) en die uitermate geschikt is voor kleine kids. Nou ja, als ze naar buiten kunnen, tenminste. Wij hadden een stuk of twintig kids te gast en die konden er heerlijk rondrennen en de konijntjes, vogeltjes en andere beestjes bekijken. En wij hadden geluk, want we hebben de hele middag buiten doorgebracht. We hebben dan ook giga genoten! En wat is onze kleine meid nog meer verwend!

 Ik ben heel benieuwd, heb jij ook weleens Eem babyshower en/0f babyborrel georganiseerd? Zo ja, hoe heb je dat aangepakt?

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie