En Nobel is het!

Hai!

Een klein momentje van rust op de zondag, dus een mooie aangelegenheid om een blogpostje te schrijven!

Ik heb weer een nieuw Zeeuws adresje om aan het lijstje toe te voegen. Al weken werd het aangekondigd: er zou een nieuwe kringloopwinkel (eigenlijk: kringloopwarenhuis) openen in Goes, op loopafstand van ons huis. De naam? Nobel. En dat dekt de lading ook wel, want de initiatiefnemers hebben als doel om mensen in armoede en nood te helpen. Zo mooi!

De grote opening was gisteren en dus ben ik er gelijk een kijkje gaan nemen met man en kids. En we waren niet alleen! Wat was het druk, in de mooie ruime winkel, gelegen aan de Van de Spiegelstraat. Aan de rijen voor de kassa’s en de volgeladen auto’s was wel te zien dat er veel bruikbare spullen zijn te vinden, dus ga er zeker eens een kijkje nemen!

Door ons werden eigenlijk vooral hobbyartikelen aangeschaft: mijn mannen hebben ieder een rode auto gescoord (en de dames hebben het gepresteerd om eens niets te kopen, dat komt vast de volgende keer wel)! ?

image

Wij zullen er vaker te vinden zijn! Want wat is er nou leuker dan lekker rondneuzen en shoppen, terwijl je er anderen mee helpt?! Ga jij ook?

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie