Zeeuwish pearl: Shop local for your ‘Bengelss’!

Hai hai!

Deze blogpost stond al een tijdje op mijn to-do-list. Maar ik wilde er pas aan beginnen zodra ik er een foto bij kon plaatsen ;-).

Zoals je misschien al gemerkt hebt, vind ik (kinder)kleding leuk. Heel leuk. 😉 Zeker als het nét even anders is dan anders en als ik het binnen de regio kan scoren.

Veel moeders, zoals een aantal vriendinnen van mij, kunnen zelf mooie kleding maken, maar ik mis die gave geloof ik. En dus ging ik op zoek naar alternatieven. En ik vond een heel leuk (online) adresje, vlakbij huis! Namelijk in Kruiningen. Een Zeeuwish pearl dus!

Bengelss maakt superhippe kleding (t/m maat 92) en accessoires op bestelling. Je kunt kiezen uit verschillende stofjes en printjes en zo heb je dus altijd iets unieks in huis.  

Je ziet Lynn hier in een heel gaaf ‘Pied de poule’-printje in maatje 56. Ik had het al weken in huis, maar aangezien Lynn nu pas maatje 50/56 draagt (ze droeg lang 44), heeft ze het vandaag pas voor de eerste keer aan. Het jurkje staarde me dus lang aan vanuit de kast ;-).

Lynn is vrij petite. Het heeft me dus verrast dat het jurkje korter is en strakker zit dan ik had verwacht. (Note to self: kleding dus niet te lang laten liggen!) Hoewel ik de stof echt prachtig vind en van mooie kwaliteit is (en dat voor een totaalprijs van €16,95!), kreeg ik dus wel even extra commentaar van Lynn bij het aankleden ;-). Maar ze ziet er geweldig uit! En de volgende keer dat ik bij Bengelss bestel, kies ik misschien gewoon een maatje ruimer dan normaal ;-). Ik heb er alweer genoeg leuke dingen gezien… Nu geniet ik lekker van mijn kleine Bengelsse fashionista in dit te gekke outfitje, wat ik lekker met accessoires in allerlei kleuren ga combineren!

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent waar je deze kleertjes kunt bestellen. Je vindt Bengelss op Facebook en op www.bengelss.nl! Shopzeeuwish, zou ik zeggen!

Tot de volgende blogpost!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie