Nice to meet you, kinderarts en draagzak. Again.

  We worden ontvangen door een lieve kinderarts. Ik ken haar nog uit Liam z’n tijd. Weet dan ook dat we niet met een kluitje het riet zullen worden ingestuurd. Heel fijn.

Ik maak me niet eens al te veel zorgen, want Lynn groeit gewoon heel goed. Maar ze geeft wel ont-zet-tend vaak en veel over. De afstand die ze ermee bereikt wordt sinds de achtste week ook steeds groter. Bovendien lijken de darmen ook opeens problemen te geven. Dus toch wil ik dat er even een specialist naar haar (slokdarm) kijkt.

En inderdaad, een reflux en een geïrriteerde slokdarm. De dokter is verder hartstikke tevreden. Sterker nog, ze was verbaasd over de groei haha. Dat ken ik ook nog van de andere twee!

Gewapend met twee recepten én twee nieuwe controle-afspraken keren we weer huiswaarts. Blij dat de arts (net als onze huisarts trouwens) ons serieus neemt. De blijdschap nam ietsje af toen we de medicijnen mochten afrekenen bij de apotheek ?, maar ach, als het helpt dan is geen prijs te hoog!

Nu sjouw ik al weken met Lynn. Ze moet natuurlijk zoveel mogelijk rechtop worden gehouden. Maar dat is nog best pittig. Tijd voor weer een draagzak dus. Ik heb contact opgenomen met Ilse van Dragen aan zee en na een thuisconsult ben ik toch weer uitgekomen bij de carrier van Storchenwiege die ik na Gwen (die er niks aan vond), heb verkocht. Zul je altijd zien natuurlijk. Maar voor ik hem weer aanschaf, huur ik hem eerst even van Ilse. Het zou niet de eerste keer zijn dat dochterlief hem gauw genoeg beu is ?.

Veel moeders herkennen dit vast. Wat zijn jullie ideeën, ervaringen en tips? Ben benieuwd!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

Geef een reactie