Wednesday = wedding day! ?

Mijn trouwseizoen, voor zover daarvan sprake is, 2016 is geopend! Yay! Op naar het Goese stadhuis!

Vandaag mocht ik Eveline en Jean-Pierre in de echt verbinden. Zelden zo’n kleurrijk bruidspaar gezien. Hoewel de regen met bakken uit de hemel kwam (alle moeite om mijn haar nog een beetje leuk te maken ten spijt ?), is het dus ook  een zonnige ceremonie geworden. De Beatles omlijstten het geheel mooi met “Here comes the sun”, dat op verzoek van het bruidspaar werd gedraaid toen de bruid liefdevol werd weggegeven door haar vader.  

De kop is eraf! Na het afscheid (met gelukkig lovende woorden) van het bruidspaar, snel weer naar huis, kids op bed en zelf ook plat. Bijtanken maar weer. Maar in ieder geval een mooie herinnering rijker!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

One thought on “Wednesday = wedding day! ?

Geef een reactie