Festival om de hoek! ✌?️

image

Officieel is de zomer hier. Als ik nu maar buiten kijk, merk ik er maar weinig van, maar afijn… Afgelopen weekend hebben we gelukkig wel wat kunnen proeven van de zomerse gezelligheid en wel in het stadspark De Veste, hier vlakbij. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk dan ook een foodfest in het Goese! Yay!

Een ideale plek om even bij te kletsen met een lieve vriendin, onder het genot van een hapje en drankje. En dat heb ik vrijdag dan dus ook gedaan. Even de boel de boel gelaten en neergestreken tussen de foodtrucks en sfeervol verlichte bomen aan het water. Heerlijk!

Wij zijn niet eens bij de openluchtbios aangekomen, die me overigens wel heel tof leek, want we hebben gewoon lekker mensen gekeken. Altijd fijn ;-).

Op zaterdag had ik geen zin om te koken. En waarom zou ik ook, met zoveel fijne foodpreps op loopafstand? Hup, kids ingeladen en met de bakfiets die kant op gereden. Want ook voor de mini’s was het er prima vertoeven. De onze hebben met volle teugen genoten van een gedeelde puntzak frietjes en super leuk opgemaakt vers boerderij ijs van Puur IJs uit Oost-Souburg! Een Zeeuwish pearl dus!

Nu het festival seizoen officieel geopend is, gaan we die kleintjes deze zomer nog veel meer laten meemaken. Festivals kun je niet vroeg genoeg leren waarderen ;-).


imageimageimage

Hopelijk hebben jullie ook een fijn weekend gehad! Tot de volgende keer!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

 

Geef een reactie