Little Miss Zeeuwish ?


image

Oh, wat vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Tekenen, schilderen, decorereren… You name it, I love it! Ook al ben ik misschien geen natuurtalent. Dat mag de pret niet drukken.

Tijd- en energiegebrek vaak wel. Dan krijg je dus dat ik al weken of maanden met allerlei ideeën in mijn hoofd rondloop, die maar de status ‘nog niet voltooid’ blijven behouden.

Maar met eentje ben ik inmiddels begonnen. Shirtjes voor m’n kids! En dan wel met een Zeeuwish touch, natuurlijk. Zoals ik je al eerder vertelde, ben ik geen beste vriendjes met een naaimachine dus ik ‘ontwerp’ een print en bedruk dAramees een kant-en-klaar gekocht kledingstuk. In dit geval dus T-shirts.

Hoewel ik voor alledrie m’n kids een (compleet ander) shirtje heb gemaakt, zie je hier alleen Gwen met ‘haar’ motto “Life is better at the Zeeuwish beach. In flip flops.”.  Een impressie van de achterkant van het shirtje zag je hierboven al. (FYI, het broekje komt van Hema.) Liam en Lynn laat ik je graag zsm een ander keertje zien, zodra ik ze goed op de foto heb kunnen vangen.

image

Ik heb de smaak te pakken! Dus als ik de tijd er weer voor vind, ga ik weer aan de slag. En als je het niet erg vindt, spam ik de resultaten ook hier ☺️.

Fijne dag!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

 

Geef een reactie