#zeeuwishfashion #spamalert ?

image

Ik zal het kort houden, maar ik kan het niet laten ? Ik had het al een beetje aangekondigd… Ik zou m’n andere twee creaties nog even spammen. Dus hier zie je mijn eigen Little Mister Zeeuwish Liam en Littlest Miss Zeeuwish Lynn in shirts met toepasselijke teksten, al zeg ik het zelf.

Voor een paar eerste try-outs ben ik best tevreden, maar ik heb al veel meer in m’n hoofd hoe ik het anders ga doen. Ik heb de smaak te pakken. To be continued dus ?

image

Zoals beloofd: ik houd het kort! Heb een heel fijn zonnig weekend! Geniet ervan! Hier gaan de hierboven getoonde shirtjes zo na een powernapje vast uit, want dat zwembad In de achtertuin lonkt al dagen naar ze ?!

Schermafbeelding 2016-02-10 om 20.18.54

 

One thought on “#zeeuwishfashion #spamalert ?

Geef een reactie