Zeeuwish pearl aka Lifesaver!

“Als je haar maar goed zit.” Een bekend motto. Ook graag het mijne, maar een “good hair day” lijkt steeds zeldzamer in mijn drukke gezinsleven. Echt. Af en toe. Wat een dra-ma!
Zelfs als ik even tijd heb en héél erg mijn best doe, is het resultaat steeds vaker nog net niks. Gelukkig is daar Esther, kapster in Middelburg. She saved my day like a million times! ??

Knippen, kleuren, je haar feestelijk opsteken voor dat ene gave feestje, föhnen om onberispelijk voor de dag te kunnen komen, je haar een oppepper geven met goede verzorgingsproducten, je kids of man van die hippe coupe voorzien… Ze doet het allemaal! En dan wel zo, dat het haaradvies op jou/hun persoonlijk is afgestemd. Want wat jou geweldig staat, makes me look foolish. En daar is ze eerlijk in. Heel fijn, vind ik dat. Bovendien is ze ook hard op weg om nog meer gespecialiseerd te worden in het knippen van weelderige krullenbossen. Want ook dat is een vak apart. Daar heb ik dan zelf niet zoveel aan, maar jij misschien wel. Hieronder kun je zien wat Esther onder meer met mijn haar heeft gedaan (en je ziet haar ook, bijna helemaal rechts ;-)).


De salon vind je dus in Middelburg (Lange Geere 24) en verder op Facebook.
Go check it out! Zulke haarkunstenaars zijn zeldzaam!

Ik ga in ieder geval met goed haar op vakantie! You know what they say … Als je haar maar goed zit! ?

Fijne dag/weekend/vakantie!

   

2 thoughts on “Zeeuwish pearl aka Lifesaver!

Geef een reactie