Zeeuwish kisses are Pearls! ?

“Goes is even een stukje hemels paradijs rijker!”, zo luidt de lokkende tekst. Nou, dan ben je zeker van je zaak. 

En dat werkt in ons doe-maar-gewoon-Zeeland. Want niet alleen ik was benieuwd naar wat dat tijdelijke paradijs ons dan te bieden heeft. Nee, het kleine winkeltje bood amper genoeg ruimte voor de mensen die er een kijkje kwamen nemen. 

Mijn chocoladeverslaving heb ik – geen grapje – al jaren onder controle. Helemaal afgekickt. Maar toch, er voorbij lopen was geen optie. Ik vond het tijd voor een traktatie voor the old folks, aangezien de kids prima door de Sint worden verzorgd ?

En toen stond ik daar. De schaaltjes met stukjes om te proeven staarden me aan. Schreeuwden bijna naar me. En dat terwijl ik dus echt geen chocoholic meer ben. 

Wat moest ik kiezen? Kon moeilijk alles proeven! Gelukkig hielp de aardige dame me door een snelle beschrijving van alle soorten chocolatebars, truffels, vegan bars en cocoballs te geven. Maakte de keuze bijna nog moeilijker, maar het is me gelukt. Met een zakje vol zoetigheid (3 smaken: espresso, salted caramel en kokos, geloof ik) ben ik helemaal happy de winkel uitgelopen. Geluk zit ‘m toch in de kleine dingen ?


Inmiddels is het zakje leeg dus ik kan je een weloverwogen oordeel geven. Ik houd het kort: yay! Een aanrader! Voor iedereen die in meer of mindere mate van zoet en anders houdt (die zelfs voedingsintoleranties of overtuigingen heeft) een nieuwe pearl, for the time being. Snel gaan kijken, proeven, kopen en genieten dus! Bring December on!

Fijne zondag nog! (Goed moment trouwens om gelijk even te kijken op de website (klik) of Facebookpagina (klik) van Zeeuwse zoenen ?)

Geef een reactie