12•5•17 ?

Vandaag topdrukte! Daarom mocht ik tegen twee prachtige Goese decors huwelijken sluiten. Het eerste in de Grote Kerk, waar ik M&M in de echt mocht verbinden. Het werd een gezellige, ongedwongen en interactieve ceremonie, niet in de laatste plaats omdat ik de grote broer (van deze bruid) en zijn bruid 2,5 jaar geleden ook mocht huwen.

Aangezien dit bruidspaar wel wat humor in mijn speech wilde, heb ik een aantal huwelijkswijsheden (ik las erover in een tijdschrift, zie mijn foto) voorgelezen en de rest ervan als aandenken en verrassing in hun trouwboekje gestopt. Leuk als ze dat weer openen en die speech compleet vergeten zijn ;-).

 Met live (orgel- en piano)muziek (aanrader!) als omlijsting werd deze ceremonie nog persoonlijker. 

Daarna mocht ik in het oude stadhuis M&T trouwen. De bruid moest helaas haar jong overleden ouders hierbij missen en draagt nieuw leven in zich. Ik ben een sucker for symboliek en om deze (groot)ouders en de baby te gedenken en bij de ceremonie te betrekken, heb ik ervoor gekozen om een tak met drie lelies op tafel te plaatsen. Deze bloemen staan immers symbool voor van alles: onder meer beminnelijkheid, liefde, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid, eenheid en vergankelijkheid. 


Nu kan ik inmiddels niet meer staan of lopen, dus vanaf de bank wens ik je een mooi weekend!