Let’s enjoy the little things • Z’WISH pearl ?

Ik ben verliefd. Alweer. Alle andere shops ten spijt, maar hier heb ik toch echt mijn hart zó ontzettend kunnen ophalen, dat ik mijn bankrekening alweer hoorde sputteren 😉 En ik heb braaf geluisterd, want heb me goed gedragen. Maar ik heb een nieuwe z’wish lieveling.

Lieve-lings Middelburg Zeeuwish pearl
Dit keer geen fashion voor je lijf, maar voor je huis. Nog zo’n guilty pleasure van me. Ik zeg altijd: de liefde zit in de details. En in deze winkel hebben ze dat goed begrepen. Je kan het zo leuk niet bedenken, of je vindt het er wel! Kleine notitieboekjes, kaarsen, oorbellen, kids stuff, brievenbuskadootjes voor die andere lievelingen… noem maar op. En alles is fashionable en on trend. 

Ik heb er dit keer een toffe plu en (nacht)lampjes voor m’n kids gescoord. Een extra heel happy house is het weer, kan ik je zeggen! 

Ga je snel eens kijken op https://www.lieve-lings.nl (24/7!!) of aan de Londensekaai 1 in Middelburg? Trakteer jezelf of een ander, gewoon lekker doen! Geniet van de kleine dingen!

Enne… als je gaat shoppen… ik heb een 10%-kortingscode van ze gekregen die nog t/m 31 juli 2017 geldig is. Ik deel graag en wil hem verloten. Laat je even een reactie achter (hier, op FB of insta) waarin je me uitlegt waarom juist jij die moet hebben? Is jouw bankrekening ook weer even gerustgesteld ;-). 

Shopze en een fijne dag!