L’amour toujours!

Picture this: op een camping in de Dordogne, heerlijk relaxend in een hangmat onder de zon die door de bomen schijnt en verder (bijna) helemaal niks. Behalve met de leukste mens(en) rondhangen in een Franse ambiance, dan.

Dat heb ik de afgelopen week gedaan, vlak nadat ik het huwelijk van de stralende I&M voltrok. Zij hebben een aantal jaar geleden een memorabele vakantie samen gehad; met precies die setting.

Niet alleen in mijn speech, maar ook toen ze elkaar hun liefde verklaarden voordat ze het ja-woord uitspraken, (I love it!) kwam die vakantie voorbij. Er werd veel gelachen en gehuild (happy tears, uiteraard!). En dat maakte het zo’n onwijs mooie en persoonlijke ceremonie, dat ik steeds een grote lach op mijn gezicht krijg als ik eraan denk. En ik denk dat het voor alle aanwezigen geldt, want de interactie met deze mensen maakte het helemaal af. Wat is het toch mooi om samen met elkaar, helemaal in het nu, de liefde en elkaar te vieren!

Lieve I&M, ik hoop dat jullie met net zoveel liefde en plezier terugkijken op die middag in het stadhuis! Dankjewel dat ik erbij mocht zijn en alle liefde en geluk gewenst! Dat jullie nog maar minstens 60 jaar met jullie neus in de boter mogen vallen!