“Als de puzzelstukjes op hun plaats vallen, begint de reis naar jezelf.”

Dit citaat gebruikte ik tijdens de huwelijksceremonie van vorige week. Het paste als een puzzelstukje 😊 Graag deel ik een korte terugblik met je!

Ik kijk nog even achterom terwijl het grote hek dat het Arendsslot omheint, in het slot valt. Ik heb weer genoten van deze ceremonie, waarbij ik me eigenlijk vooral één van de (dierbare) gasten heb gevoeld. Met het verschil dat ik bovengemiddeld veel praatte dan 😉.

C & C, wat vind ik jullie een stralend en lief stel. Het lot bracht jullie letterlijk samen, als een puzzel waarvan de stukjes op hun plaats zijn gevallen. Het duurde alleen zeven jaar voordat dat gebeurde. Maar er is dan ook een plaats en tijd voor alles en iedereen. Sommige dingen hebben meer tijd nodig. Wat ben ik blij dat jullie jullie harten hebben gevolgd en ervoor zijn gegaan. Waar jullie van droomden, wat jullie zochten, dat hebben jullie gevonden. Het bestaat dus echt!

Bron afbeelding: Pinterest

Vanaf nu begint jullie nieuwe leven samen. Ik hoop dat het een lang en gelukkig leven wordt!

Lieve C & C, dank jullie wel dat ik bij jullie huwelijk mocht zijn! Veel geluk samen met K in jullie eigen nieuwe kasteel!