Zo klein, maar zo waardevol… 💝

Ze pakte mijn hand stevig vast. De moeder van de bruidegom, met wie ik zoveel fijne interactie had tijdens de ceremonie, die zo druk bezocht werd. Ik sprak haar, nadat ik de ceremonie had afgesloten en het bruidspaar en de ouders had gefeliciteerd. Ze vertelde me dat enerzijds verdrietig was dat weer een van haar kinderen haar nest verliet, maar dat ze tegelijkertijd zo gelukkig was met de nieuwe (schoon)dochter die ze in ruil daarvoor erbij kreeg. Ze wilde het niet toegeven, maar ze schoot vol. Haar ogen vulden zich met tranen en snel griste ik met mijn vrije hand mijn tissuebox van tafel en gaf haar een tissue. Toen zei ze, heel zacht: “Zulke mensen heb ik ook nodig; mensen die voor mij zorgen.” We keken elkaar nog even veelbetekenend aan en namen daarna afscheid. Dat was het. Zo klein, maar zo waardevol. Mijn slogan is niet voor niets: de liefde zit hem in de details! 💝