Inspiratie vind je overal, vooral dichtbij ❤️

Ideaal was het niet. Het was te rumoerig, te rommelig, daardoor te kort van stof, maar tegelijkertijd ook te leuk. Hoe bijzonder is het, als je met de twee kids van je lieve vrienden, hun 10-jarig (!) huwelijksjubileum mag vieren? Het ontstond uit een enthousiast idee van de ‘bruid’, A, een aantal maanden geleden. “Wil jij op dat moment niet kort wat zeggen?” Ik reageerde met een net zo enthousiast “Ja, tuurlijk!” Wat een eer! (En ook: wat spannend, zo uit mijn comfort zone!)

Op de grote dag zelf, waren de kids en ik er niet bij. Een groot deel van de mensen die op het jubileumfeest waren, natuurlijk wel. Zij kenden misschien het verhaal van deze lovebirds al wel. Ik dus niet. Hoe bijzonder was het, om me dat te realiseren. Ik was toch op zijn zachtst gezegd in de buurt toen mijn lieve vriendin A het hart van haar R veroverde. Maar hoewel we nu al jaren heel close zijn, waren A en ik dat toen nog niet zo. En dus had ik de details van de liefde echt volstrekt gemist.

En nu, jaren later, heb ik het verhaal – heel kort, want “we willen niet te lang middenin de belangstelling staan!” – mogen delen met hun twee kanjers van kids die het ook allemaal wel lang genoeg vonden duren 😉. Gelukkig vonden ze het wel leuk dat ze nu officieel, als enige, hun toestemming mochten geven voor een nieuw “JA!” van hun ouders. Met die twee bijzondere handtekeningen heb ik ondanks alle rumoer en rommeligheid toch mijn trots en respect kunnen uitspreken naar die lieve R&A, die ondanks alle tegenslagen samen nog altijd als een speer gaan. Ze hebben de (echtscheidings)statistieken verslagen. Ze postte vanmorgen een foto waar hun liefde vanaf straalde en ik kreeg ook nog een lieve app en ik weet het zeker: zij gaan een happily ever after tegemoet!